2002. július 26., péntek

NYILVÁNOS AZ ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐJELÖLTEK NÉVSORA

A POLGÁRI OLDAL PÁRTJAI NYILVÁNOSSÁGRA HOZTÁK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐJELÖLTJEIK NÉVSORÁT

Sajtótájékoztatón mutatták be az elmúlt héten a polgári oldal pártjainak önkormányzati választásokra készülő képviselőjelöltjeit.
Pajor András, a Fidesz MPP helyi elnöke elöljáróban arról beszélt, hogy az őszi önkormányzati választások képviselőjelöltjeinek nagy része jelenleg is részt vesz az önkormányzat munkájában. Ők jelentik a garanciát arra, hogy a helyi értékek gyarapodjanak- mondta. Majd azzal zárta gondolatait, hogy a választások előtt biztatónak tűnik széles társadalmi támogatottságuk.
Gróf István, az MDF városi elnöke azt taglalta, hogy a 15. születésnapját ünneplő MDF immár negyedik választására készül. Közben hangsúlyosan szólt céljaikról, a nemzeti- konzervatív- keresztény értékrendről, majd bejelentette, hogy támogatják az előző ciklusokban elkezdett sikeres városfejlesztést, városépítést, és ennek érdekében felsorakoznak polgármesterjelöltjük, dr. Dénes Tibor mögé.
Az összefogásról beszélt Gaál Róbert is a Fidelitas nevében, és örömének adott hangot, hogy olyan képviselőket, képviselőjelölteket támogathatnak, akik már bizonyítottak.
Ezt követően Kondora István ismertette az egyes választókörzetek képviselőjelöltjeit. : Papp József (1. vk.), Baranyai József (2. vk.), Rózsa Ferenc (3. vk.), Kampel Oszkár (4. vk.), dr. Szabó Gyula (5. vk.) Gróf István (6. vk.), Kondora István (7. vk.), Antal László (8. vk.), Varga Jenő (9. vk.), Vinter István (10. vk.) Dr. Dénes Tibor polgármester (és a következő ciklus polgármesterjelöltje) örömének adott hangot, hogy olyan jelöltek indulnak a polgári oldal támogatásával, akik többsége már részt vett az önkormányzat munkájában. Sőt- mint mondotta-, ők tették lehetővé, hogy a város határain kívül is ismerjenek, elismerjenek bennünket. Majd reményének adott hangot, hogy az őszi választások során ismét sikerül többséget szerezniük. befejezésül arról ejtett szót, hogy a következő négy évben nagyobb szerepet szán a fiataloknak, szeretné, ha az eddigieknél hangsúlyosabban vennének részt a város életében.
A sajtótájékoztató befejező szakaszában a jelöltek többsége is szót kért.Szinte valamennyien beszéltek a polgári oldal eddigi eredményeiről, és többségük dicsérte dr. Dénes Tibor rátermettségét, emberi, politikai kvalitásait.
Végül Pajor András zárszavában a sajtó képviselőin keresztül arról biztosította a választókat, hogy a választásokig lehetőséget teremtsenek programjaik ismertetése mellett arra is, hogy eddigi eredményeikről is szóljanak.

-M-
Megjelent a Sárvári Hírlap XIV. évfolyamának 15. számában, 2002. július 26-án.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése